Hanne synger
Opera i børnehøjde
Hanne Nørtoft Bødtker | Skærbækvej 13 | 7400 Herning | tlf: 97 11 88 89 | E-mail
Til forside

Opera i Børnehøjde
Børn er naturligt nysgerrige og åbne. Når man i barndommen får positive oplevelser med forskellige kunst-områder, vil det være med til at bevare nysgerrigheden og åbenheden i voksenlivet.

HanneSynger har et bidrag hertil med Opera i Børnehøjde, hvor operasanger Hanne Nørtoft Bødtker kommer ud og synger opera-uddrag, som egner sig for børn, og – lige så vigtigt: Med stor indlevelse fortæller Hanne gode historier til sangene, så sang og fortælling bliver en sammenhængende oplevelse, så børnene forstår historien i sangene. Undervejs vil børnene blive inddraget, ligesom der også vil være plads til spontane spørgsmål og indfald – til dialog med børnene.

Opera i Børnehøjde er velegnet til f.eks. børnehaver, fritidshjem, indskolingen og biblioteker. Der, hvor det er muligt, forberedes børnene ved, at I - f.eks. ugen før - læser / fortæller H. C. Andersens eventyr ”Snedronningen”. I indskolingen vil det være oplagt forinden at have et forløb om opera med børnene.

Opera i Børnehøjde er en ”engangsforestilling” på ca. 45 minutter. Hanne Nørtoft Bødtker medbringer selv de nødvendige rekvisitter. Det eneste, der kræves, er et rum med et bord – og nogle børn!

Prisen er, alt incl.: 3300 kr. plus kørsel.