Hanne synger
Hanne
Hanne Nørtoft Bødtker | Skærbækvej 13 | 7400 Herning | tlf: 97 11 88 89 | E-mail
Til forside
Hanne Nørtoft Bødtker er født i 1970 og er diplomuddannet i klassisk sang fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2005, hvor hun har studeret hos Helge Frees Christiansen og Dorthe Steengaard.

Hanne gav koncerter sammen med pianisten John Cameron i 1994. I 1994 udgav Hanne en CD med Brorsonsalmer sammen med musikeren Jens Bendix.

Sammen med Nordvestjysk Symfoniorkester har Hanne i 1996 sunget Elverkongens datter i N.W. Gades Elverskud Hanne har sunget Michaelas parti i Skjern-operaens opførelse af Bizéts Carmen i 1995 og 1996.

Hanne sang 1. dreng og 2. dame i konservatorieopførelse af Mozarts Tryllefløjten i 2003 og Miss Wordsworth i Brittens opera Albert Herring på Gellerupscenen i 2004.

Hanne var i 2006 med i et spændende projekt under Århus Kammeropera om Mozart og Kærligheden med fortælling, lyd og billeder sammen med skuespilleren Sacha World, pianisten Lone Karlsson og bas-sangeren Niels Jørgen Tranberg.

På Busbjerg-scenen i 2008 sang Hanne rollen som Abbedissen i Rodgers og Hammersteins musical ”The Sound of Music”. Solist i Holger Lissners ”Spillemandsmesse” i Gjellerup Kirke, 2008.

Hanne har deltaget i mesterkurser hos blandt andre Edith Guilliome, Ian Adam, Roger Vignoles, Judith Beckmann, Ingrid Haking Raaby, Olov Olofson og professor Friedrich Gürtler, og i Musikdramatik-kurser hos Robert Bøgelund Vinther.

I 1994 udgav Hanne en CD med Brorsonsalmer sammen med musikeren Jens Bendix.

Fra 1993 til1996 underviste Hanne børnehold og et enkelt handicaphold på Struer Musikskole. Hanne underviser børnehold på Herning Musikskole, hvor hun har været ansat siden januar 2005.

I 1996 blev Hanne uddannet pædagog fra Holstebro Pædagogseminarium med speciale i ligeværdig dialog.

Hanne har deltaget i kurser og konferencer om børn og musik og bevægelse på Den Kreative Skole i Silkeborg og i kurser om Music Mind Games hos Shannon Hawes, Bente Hartelius og Michiko Yurko.

Portrætudsendelse om Hanne blev sendt på TVDanmark i oktober 2005. Hanne har desuden adskillige gange optrådt på TV og i radioen og medvirket ved utallige Gudstjenester, sognearrangementer, jubilæer, private arragementer m.v.

Hanne var i 2006 med i et spændende projekt under Århus Kammeropera, om Mozart og Kærligheden med fortælling, lyd og billeder sammen med skuespilleren Sacha World, pianisten Lone Karlsson og bas-sangeren Niels Jørgen Tranberg.

Udover koncertvirksomhed tager Hanne ud og synger Opera i Børnehøjde på biblioteker og skoler og i daginstitutioner. Hanne holder også opera-introduktion med levende musik.